Dan före dopparedan!


Vill ha en vit jul...


Nästan jul, men var är all snö!?


Luciadagen!

Så fint Luciafirande SVT bjöd på imorse! Det var feelgood-känsla att höra all finsång, dessutom var Jill Johnsson och Sofia Karlsson med och jag gillar ju båda så det var nice!
Tyvärr fick vi regnigt tråkväder under dagen, men jag och några andra familjemedlemmar åkte till Linköping för lite julshopping istället. Fick säkert med oss lite onödiga saker hem....men kul var det iaf! :)
Hoppas ni har haft en mysig Luciadag ni också!

Måndag 12/12-2011

Dagarna springer iväg och det jag planerar göra blir inte gjort av någon outgrudlig anledning!?

Det blev en promenix med fålarna idag, och så sprang vi ikapp på fältet China och jag. Det skulle man haft på film minsann! ;) Men nu blir det blir en kass mobilbild istället!

Lilla juliga China den fina :)

Eftersom jag upptäckte att det är lite olika bud på hur texten är på Lalehs Snö, så gjorde jag en video utan text och lite mer snöbilder denna gång :)


Underbar låt!

Naturligtvis har jag fixat en video till denna underbara sång och underbara text!


Bloggtips!

Vill tipsa om en jättebra blogg ned mycket bra innehåll. Tjejerna som driver bloggen har fått mycket skit för deras åsikter och vad de jobbar för så därför vill jag lyfta fram deras blogg så andra ska få läsa! Team Barfotahovar >>

Ha en go fredagskväll!

På söndag tänder vi tredje ljuset i advent!

Idag firar vi 1 år!!!

Underbara lilla China, idag för 1 år sedan hämtade vi hem henne!! I värsta snöstormen åkte vi, som tur var så behövde vi inte åka så långt då hon stod strax utanför samhället! En glädjens dag var det iaf! :)


Julfotografering

Gick ut i skogen med fålatrollen och fotade lite julbilder. Lägger in ett axplock här i bloggen :)







RSS 2.0