23 konstiga lagar

23 konstiga hästlagar! >>

Haha

Raggsockan upp i dan!! :-)
 

Blåsigt....

....betyder pigga fålar. Båda hade eld i rumpan idag. Härligt med deras livsglädje! Lite instabilder blir det bara för att det är enkelt :-) Ljuset på sista bilden är galet, men det var solnedgång :-)

Det närmar sig

Dagarna går och dagen D närmar sig. Snart så! Bjuder på dagens instagrambilder.

Jamen herregud!

Nu är det mycket som händer i våra liv framöver. Mycket att se fram emot. En del av mina vänner vet och en del vet inget ;) 
 
Kan uppdatera om Vildhästen iallafall. Hon är igång med magen och är som vanligt igen. Skönt! Det var långa timmar då vi var väldigt oroliga. Och min fibromyalgi blev naturligtvis 1000 gånger värre än vanligt. Så ont har jag inte haft på länge.
 
Vildhästen imorse :) 
Raggsockan och jag hade hopp och lek i paddocken efter frukostintaget. Raggsockan satsade på vattenpölarna så vi fick duscha efter buset. Tur att det inte var så kallt. Fick tyvärr inga bilder på Raggsockans bus.
 
Blev lite bullbak efter hästeriet. Fyller på frysen så det finns att snaska på :)
Ha en trevlig fredagskväll!

Minns ni?

:)
 
 
Tredje lyckan >>

Bra början och oroligt slut

Började gårdagen med Raggsockemys!! Och bus i paddocken. Avslutade dagen med en Vildhäst med kolik :-(Kramplösande, smärtstillande och dropp gjorde Vildhästen piggare. Framåt natten började hon äta och har idag ätit bra och magen kommit igång. Fortfarande trött men annars som vanligt. Lilla gumman :-(

Hur låter hästar egentligen?!




Senaste instabilderna får det bli :-)














Pure love



Därborta

Jarå....därborta ligger det!



Frost

Äntligen lite frost och minusgrader! Soligt och fint har det varit under dagen också. Skönt för fålarna att slippa både regn och regnjacka.Bjuder på några bilder från gårdagen. Raggsockans fina barfotaavtryck i leran ;-)

Jag ser det regnar...

Ja i allt detta regnande så önskar jag faktiskt minusgrader och ett fint snötäcke istället!
 
Hittade några snöbilder från förra vintern :)
 

Kärlek



Älskar min lilla Raggsocka <3





Helgen

Instagrambilder från helgen.











RSS 2.0