Idag...fnöh

Idag snöar det i ögonen!
Söta lilla raggsockan
Min fina lilla Chinapuff
 

Lite dyrare idag

 
Idag var lilla raggsockan lite dyrare än igår. Som ett litet lamm gjorde hon allt hon blev tillsagd utan att fråga tillbaka! :)
Dottern och lilla raggsockan.
Chinapuffen står bunden vid en stol. Allt handlar om det mentala här. Hon står givetvis still utan att vara bunden också, men tycker det ser lite larvigt ut när hon tror hon sitter "fast" :)
Fina lilla pållan.

Hej där!

Idag fick Hera lite storhetsvansinne tror jag. På promenaden vägrade hon att gå och var allmänt tramsig. Hon klarade av att stegra vid några tillfällen och försökte sig även på capriole. Väldigt nära lillmatte dock så det blev tom lite farligt. Explosiv överskottsenergi?! Mmmjjaaa, lite kanske. Önskar mig en paddock så vi kan jobba lös häst och lite groundwork...ifrågasättande tonårsfröken vill jag lova att hon är! :) Det behöver rättas till nu när hon förmodligen bott in sig och känner sig trygg med nya hemmet och folket.
 
Chinapuffen uppför sig som en tant ska. Går på och gör som hon blir tillsagd. Hon föregår alltid med gott exempel, mer väluppfostrad får man leta efter.
Lilla skogstrollet! Så älskvärd!
 
Tur att hon är söt iallafall den lilla skitungen Hera! :)
 

TRÅKIGT

Jag är så trött på pissväder, gegga, regn och snöslask omvartannat. Isgata överallt hela veckan så fålarna har fått ofrivillig vila. Skönt när mycket smälte och geggan kom fram så de kunde springa i hagen. Idag gav vi oss ut på en mystur iaf. Bjuder på suddiga mobilbilder.
En ännu suddigare på Jennifer och Hera :)
 
 

Underbart

Underbart när hästdottern är hemma och vi kan hästa oss hur mycket vi vill!
Blir endast mobilbilder idag!
Bjuder på en trevlig hallbild med julgranen.

Herregud vad det blåser.....

....och fortfarande mörkt ute så jag kan inte se om nåt är ute på vift. Jag ser två vita fläckar i hagen så hästarna står kvar iaf. Och värre ska det visst bli med stormen Svea under dagen. Låter som taket ska fara iväg när som helst. Det knakar och dra i alla vrår. Hugaligen....

16 år

Chinapuffen fyller 16 år idag. Älskade lilla häst.
Snön töar bort och allt har blivit grått och tråkigt. Det vackra vita är borta. Jag hoppas det kommer tillbaka snarast. Tog några snabba foton i hagen tidigare idag.
Tjejerna var trötta efter natten.
I väntan på att stormen Svea ska anlända så bakar jag norrländskt tunnbröd ikväll.

Fasiken vad folk gillar att bränna pengar i luften...

Lugnt i hagen hos hästarna även fast det smällde rejält överallt. Förvånansvärt så mycket man ser av raketerna i byn härifrån. De fick varsitt äpple och en tuss hö av mig som de uppskattade mycket förstås.
De stod samlade med de tre grannpojkarna nere i hörnet av sin hage, medan grannpojkarna stod i sitt hörn av sin hage. Bara en grusväg emellan känns det nog som de är en större flock som håller koll. Tryggt för alla fålarna 5... nu kan jag sova gott.
 

RSS 2.0