Det är mycket nu....

Ja livet och dagarna fylls upp med familj, jobb, djuren och gården!!
 
Renoveringen av huset och lillstugan går framåt så sakteliga. Ni som har tillgång till husbloggen ser vad som händer där. Men nu är det visst dags att uppdatera igen då det är ett bra tag sen jag la in nåt!
 
Tinkerfröken står i bantarhage och stackars Wims är tvingad till att vara sällskap i en avdelad hage bredvid Tinkern. Hon är lagom road....men vi har nu gjort en annan bantarhage i hagen så Wims ska kunna ha möjligheten att röra sig i hela området istället. Hon behöver få gå att plocka gräs för att hålla sitt hull nu. Hon har blivit jättefin i sin kropp och är pigg och glad liten pålla. 
Tinkerfröken får däremot inte gå och pilla gräs nu på ett tag. Hon serveras ytterst lite hö uppblandat med en massa halm så hon har att tugga på hela tiden. Hoppas fettnacken reduceras med denna "behandling". Sen funderar jag på en betesreducerare till henne så hon kan gå i hela hagen tillsammans med Wims. De blir så olyckliga om de blir särade på. De är som siamesiska tvillingar de där. Men skönt att de gillar varandra så mycket att man aldrig behöver vara orolig att de ska göra varandra illa i onödan.
 
Nu är det fredagsmys här på gården. Helgen kommer fyllas med kärlek, husbygge, träning och underhållning av alla djur. Finns tusen saker att göra och underhålla på vår lilla gård! :)
 
 
 
 

Någon??

Någon som vill försvara detta också??
Länk>>> http://www.udderlyez.com/stableizer.php

Nä jag vet inte....

...har inget att framföra just nu. Här väntar vi...och väntar och väntar...men snart så...
 
Försöker hålla Tinkerfröken ifrån gräset några timmar per dag, hon svullnar som en ballong av all vätska. Hon känner sig orättvist behandlad som får gå i en liten skithage flera timmar per dag. Vilket resulterar i att i tristessen kliar sig fröken China mot träd och grenar så manen ramlar av...får stoppa henne i en låda gjord av bomull snart.
 
?

Att vara eller inte vara

Finns en dokumentär på svt-play om Mustangernas vara eller inte vara.
 
http://www.svtplay.se/video/2016056/mustangens-raddning

I migränens dimma....

...sitter jag och funderar.
 
 
 

RSS 2.0