Trevlig vana...tack vare Linda!

Trevlig vana att få barnvaktshjälp till Vildhästen så Raggsockan och jag kan komma ut en sväng! Snart hoppas jag att Vildhästen accepterar att bli lämnad och håller sig lugn.
 
Raggsockan är redo för en tur :)
 
 
Det går bättre och bättre för varje gång vi lämnar henne nu. Vi är ute kanske ca en kvart, men det ska utökas lite för varje gång och så måste Vildhästen lära sig att hon kan vara ensam utan barnvakten Linda också. Det blir en utmaning men en nödvändig sådan! Tack Linda för att du hjälper oss med Vildhästen!
 
Vildhallon är gott! För en utsvulten Raggsocka så är det otänkbart att bara gå utan att äta så magen måste få sitt, ganska ofta :P
Myspys med Raggsockan!! Vi körde på i full fart i alla gångarter med avskrittning hem. Det blir en effektiv och kvick runda men vi tar det lugnt med Vildhästens ensamhetsträning. Det här är ju även träning för Chinesen att lämna gården och det bara är vi två. Men "The slow way is the fast way" när det gäller hästar! Glöm inte det!
Raggsockan tycker faktiskt också det är skönt att lämna gården. Fast hon inte riktigt förstår det själv, hemkär som hon är! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0