Gamla hundar och fina fötter

Vår gamla Bellis opererades förra veckan. Hon blir 12 år i år. En hel juverrad togs bort pga juvertumörer och borttagning av livmoder och äggstockar gjordes också samtidigt. En ganska stor operation på en liten Cavalier. Första natten var orolig och lite jobbig för henne. Hon hade ont trots smärtlindring och kunde inte sova speciellt mycket. Ett tag for tankar i huvudet om vi gjort rätt beslut.
Men! Idag är det en vecka sedan operationen och hon rör sig mer eller mindre obehindrat. Hon är sitt vanliga pigga och glada jag. Vi har gett henne lite mer tid i livet. Låååång tid hoppas vi! Hon föddes 2002 i vår första kull som nummer två. Det blev två valpar, den förstfödda var en jättefin hane som är precis lika pigg och glad som Bellis.
Våra fålar fick idag lite raspning av sina barfotafötter! Det var på tiden då vi skjutit upp detta ett par veckor pga flytten. Idag fick de komma in till uppbindningen för första gången. Spännande förstås! Raggsockan fnorkade som vanligt och Loppan Vildhäst ville pilla på ALLT. När hon gjort det somnade hon på bänken. Haha...så himla söt!
Loppan Vildhäst tyckte det blev sååå lång väntetid.....orkade inte hålla huvudet själv till slut. Tur att bänken var där.
Vilken tur att det är Raggsockan som är vakt i den här lilla flocken, för Loppan Vildhäst skulle aldrig orka med sånt. Hon somnar så fort hon får chansen :P
 
Raggsockan har kollen på när hovisen kommer.
Så fin liten Raggsocka, eller hur?? Rund och go :P

Kommentarer
Postat av: marie enlund

Så skönt att höra att en stor operation ändå gick så för Bellas.
Hoppas hon får några år till sötnosen. Kram !

Svar: Ja vi vill ju gärna ha några år till med godingen :)
Jane

2014-01-22 @ 23:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0