Trogna besökare!!

Jag har väldigt trogna besökare på min blogg trots dåligt bloggande just nu :) Lite över en vecka i nya boendet nu iaf!
 
Längtar efter att utbygget ska starta igång. Nytt stort kök ska det bli och två sovrum till uppepå. Just nu känns det som vi campar i lilla kojan :P
 
Men vi boar in oss för var dag som går och gör varje vrå till vårt mer och mer. Idag har jag hängt upp lite gardiner, och det känns genast lite mysigare.
 
Grävarn har varit här och kollat vad han ska göra och byggmannen ska också komma nån dag och kolla hur bygget ska bli. Har tänkt mig att starta en ny blogg för bygget, renovering och inredning. Får se om den blir låst eller öppen, har inte bestämt det ännu.
 
Än så länge är vardagsrummet helt nyrenoverat från golv till tak. Sovrummet däruppe har fått nytt golv och nya väggar. Valde en tapet vi hade i vårt tidigare hus. Jag gillar den och den känns "hemma". Lilla köket har också fått ett tillfälligt nytt golv så det känns lite fräschare.
 
Fålarna har tyckt att det varit tröttsamt med flytten. De är så trötta så trötta. Lösdriften trivs de inte i. De känner sig otrygga då de inte kan se ut tror jag. Finns inga fönster alls därinne så jag förstår att de tycker att det är lite läskigt. Tanken är att sätta dit fönster och möjligen göra ett par boxar därinne bara för att ha möjligheten om det skulle behövas vid nåt tillfälle. De står helst precis utanför huset och har lärt sig att om man står på baksidan utanför köksfönstret och ser gölliga ut så får man ett äpple. Praktiskt när man är lite sugen på nåt gott verkar de tycka :)
 
Dåligt med fotande just nu men här är en mobilbild på fålarna samma dag vi flyttade dem.
Lite tur med sol hade vi där ett par timmar innan regnet tog över allt :(
 
Utsikt från köksfönstret! Här har fålarna precis fått varsitt äpple på morgonkvisten. 
 
Dotra fotade sötis BubbelTrubbel som blev dubbel ;) Hon blir 11 år i år!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Mysigt det ser ut😊👍

Svar: Hoppas att det ska bli ännu mysigare när vi satt vår prägel överallt :)
Jane

2014-01-13 @ 00:19:49
Postat av: Marie Enlund

Hej !
Önskar er lycka till i flyttbestyren. Förstår det är mycket att ordna för att man ska kunna boa in sig bra. Men alltid kul att inreda och få det mysigt och naturligtvis för sin älskade djur också. Alltid fina foton av dina underbara husdjur, hundar som hästar.
Kram Marie :)

Svar: Tack Marie! Ja nog är det rörigt att flytta! Vi bodde i 17 år i vårt förra hus så det är ju en hel del grejer att röra till allt med :)
Jane

2014-01-13 @ 10:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0